pátek 29. ledna 2010

Fotky

Tak ty budou o něco později, než tuhle večer, jak jsem psala:)
Dá se říct, že věci, které se s námi stěhovaly, jsou rozebrány a každá získala nějaké své nové místo. Zbývá cca 5 krabic, jejichž obsah už byl také dešifrován:)
Záhadou tedy zůstává, kam se nám poděla naše čtečka, přes kterou přetahujeme fotky z foťáku. Foťák máme, nové fotky taky ........... jen ta čtečka se někde toulá:) No snad se brzo objeví.
Jinak v Louňovicích (jako ostatně v celé ČR) panuje krásná zima. Dneska v noci nám opět připadl další nový sníh, takže ráno bylo opět co odhazovat. Ještě že jsme pořídili fakt dobrý hrablo:) Není těžký a maká skoro samo:)
Krmíme ptáčci, děti i pes se válejí ve sněhu, baráček plní svoji funkci ...... je to paráda.

Ad naše vstupní dveře - stávající dveře se budou demontovat a nové montovat až počasí dovolí. Logická informace od pana Chyšky staršího. Řekla bych, že s ohledem na "obsah" této informace, jsme se toto mohli dozvědět už o něco dříve od pana Chyšky mladšího, které jsme několikrát uháněli, jak to s dveřmi bude. I když naše vchodové dveře má na starosti pan Chyška starší:)
Ostatní reklamace jsou v řešení. Což mi připomíná, že musím Chyškům napsat, že jsme objevili další 2 místa, kudy nám francouzskými okny fest táhne. Teď byl 2 dny dost silný vítr a navíc zima, takže jsme na to přišlo celkem snadno. Příliv čerstvého vzduchu zvenku má jistě své výhody, ale co se týká těsnosti oken, všeho moc škodí:)
To mi taky připomíná, že musím zjistit, jak to vypadá s naším novým těsněním do francouzských oken. A řekla bych, že je rovněž nepotěší informace, že jedna žaluzie opět nemaká jak má:)

Jinak až se nám vrátí z toulek naše čtečka k foťáku, ukážeme vám taky, jak se dá z takové patrové postele na míru do panelákového pokoje udělat postel přízemní, skříňka normální, stolek noční a poličky na kytky:)

Žádné komentáře: