středa 31. března 2010

A je to tady aneb kdo si počká, ten se snad dočká:)

Po dlouhé době, několika emailech a množství telefonátů tu máme dobrou zprávu:) Mont Service, Animo Bohemia (podlaháři) a firma Štorc (topenáři) se konečně shodli na postupu a termínu opravy vadné koncovky podlahového topení u kluků v pokoji. Nutno ale podotknout, že vše také docela dlouho viselo na posledním článku, tj. firmě Raychem, která musela odsouhlasit cenu za rozebrání a pokládku komplet nové podlahy u kluků. Na nové podlaze jsme trvali z prostého důvodu, a to, že by nám firma Animo Bohemia nedala na podlahu, která by se složila zpět z té původní, celou záruku. Takže to jaksi trochu vázlo na odsouhlasení ve firmě Raychem, na získání pevného termínu od firmy Animo Bohemia, která odmítla položení nové podlahy bez složení zálohy na materiál, a prostě na celkovém skloubení akce "kulový blesk".

Nakonec se ale snad všechno podařilo a tak v úterý naběhne Mont Service rozebrat podlahu, hned na to dorazí firma Štorc provést opravu a zřejmě společně zadělají tu rozkutanou díru v podlaze:) Vzhledem k tomu, že následná zpětná úprava betonové podlahy bude provedena nějakou super rychle schnoucí betonovou směsí, může se prý ve středu pokládat nová podlaha. K vystěhování nábytku a úklidu po akci se ale nikdo nepřihlásil, takže to máme s manželem asi jasný:) No nic, hlavně aby úspěšně proběhla oprava topení.

To mi připomíná, že nám ve spodní koupelně začal pro změnu blikat termostat, což už vůbec není vtipný, protože už je to čtvrtý v pořadí, který bylo potřeba vyměnit.
Takže držte palce, aby akce "kulový blesk" proběhla bez problémů a všechno se podařilo tak, jak má.

Také doufáme, že firma Mont Service spláchne při jednom alespoň některé nedodělky, které tu na ni stále čekají. Sníh už slezl, takže bych to viděla alespoň na začištění štítů u střechy a odvezení napytlovaného stavebního odpadu, který nám stále zabírá místo pod garážovým stáním. Necháme se překvapit:)

Žádné komentáře: