úterý 4. května 2010

Na stránkách Montservice jsou vymazány odkazy na zkušenosti zákazníků

Tak jsem se právě podívala na web firmy Montservice (http://www.webareal.cz/montservice) a vypadá to, že tu máme další novinku :( Nějak jsem tam nikde na stránce reference nenašla odkazy na blogy (zkušenosti) klientů, které tam původně byly.

No, co k tomu dodat? Snad jen to, že pokud si někdo ve vyhledávači vyhledá zkušenosti s firmou Montservice, tak se stejně na odkazy blogerů propracuje a reference si přečte i tak. Jenom doufám, že to ve skutečnosti není tak, jak to teď vypadá. Stavební firma uzavírá s klienty právní dokument, který se nazývá Smlouva o dílo, ze kterého plynou závazky stavební firmy a také právní důsledky neplnění těchto závazků. Těžko se tedy lze zbavit svých závazků výmazem odkazu na blog klienta, který se domáhá svých práv plynoucích ze Smlouvy o dílo.

2 komentáře:

Daniel řekl(a)...

Dobrý den, mám z firmy MONTSERVICE a zejména z konání bratrů Chyškových velmi špatnou zkušenost. Dům stačili postavit, ale díky výměně majitele firmy veškeré záruční opravy žádné. Chystám se předat celou věc právníkovi v JH. Pokud bysme mohli postupovat společně, uvítám jakoukoliv pomoc a sám poskytnu též veškeré informace. Daniel

JPS řekl(a)...

Dobrý den Danieli,
omlouvám se za prodlevu, můžete mi poslat na sebe nějaký kontakt (e-mail, telefon) na jan.paroulek@centrum.cz?

Dnes jsme se dozvěděli nové zajímavé informace o podnikání obou Chyšků, tak se to dnes nebo zítra chystám sepsat na náš blog.

S pozdravem
Jan Paroulek