středa 12. ledna 2011

Mont Service - Chyškové - co přinesl konec roku 2010?

Hezký den a zároveň také omluva všem, kteří čekali na náš článek (respektive články) již v prosinci roku 2010.

Po pravdě řečeno, neměli jsme ani tu nejmenší chuť se před vánocemi opět zabývat podvodníky jménem Rudolf a Roman Chyška. Užili jsme si své před minulými vánocemi, kdy jsme s těmito pány řešili konečné vyúčtování. A proto jsme chtěli tyto vánoce prožít v klidu.

Stačí nám totiž na oba "chytráky" pouze pomyslet a adrenalin začíná i s odstupem času opět stoupat. A to hlavně proto, že se koncem minulého roku začali objevovat další a další lidé s naprosto stejnými zkušenostmi s oběma Chyšky, ba mnohem horšími. S manželem jsme museli konstatovat, že my jsme "dopadli" v porovnání s některými dalšími klienty těchto podvodníků ještě dobře. Očividně drzost obou pánů nezná mezí. Takovou malou útěchou nám všem klientům, kteří si něco vysnili a domnívali se, že to zrealizují právě s touto firmou (případně měli štěstí jako my a alespoň dostavěli s nulovou vyhlídkou na nějaké řešení reklamací a nulovou vyhlídkou na dotažení nědodělků firmy), může být snad i to, že nenažranost má i své meze. Budeme tedy doufat, že ke slovu přijde konečně spravedlnost, nenažranosti bude udělána přítrž a konečně dojde k odstavení od koryta:) Převedeno do normální řeči, bratři Chyškové snad budou konečně zákonným způsobem potrestáni za svoje jednání a okrádání. A nebudou tak již mít možnost stejným způsobem okrádat i další klienty.

Podle všeho to vypadá, že naši vypečení páni bratři se rozhodli neplatit ani svým dodavatelům, od kterých nakoupili stavební materiál. Pokud je takovým dodavatelem nějaká menší firma, mohou se oba Chyškové i nadále pokoušet praktikovat svoje výmysly a lži ve smyslu, že prostě nemají na zaplacení. A co udělá taková malá firma? No, asi bude v nějaké podobné situaci jako my klienti, kteří jsme věřili, že Mont Service v čele s panem Rudolfem a v závěsu s panem Romanem, je ta správná firma pro stavbu našeho domu. Ovšem, pokud si oba pánové dovolí stejným způsobem odebírat materiál od velké stavební firmy, brzy narazí.

A podle všeho se právě toto stalo. Pokud jsou naše informace správné, bylo již před koncem minulého roku podáno další trestní oznámení na pana Rudolfa Chyšku, a to ze strany opravdu velké firmy DEKTRADE, a. s., konkrétně se jedná o pobočku v Českých Budějovicích. Jen pro představu, jedná se o firmu se základním kapitálem 100.000.000 Kč. Co myslíte? Bude mít taková velká firma šanci uspět u soudu? A kolik je vlastně doopravdy dalších podvedených klientů firmy Mont Service, s.r.o., které bratři Chyškové okradli?

2 komentáře:

Anonymous řekl(a)...

Ano, toto mohu potvrdit. Pan Chyska totiz udelal takovy chytry uskok, kdy 29.6.2009 podepsal s firmou Dektrade dodatek ke smlouve o prodlouzeni splatnosti faktur,aby mohl dostat novy material na dalsi stavbu rd.Kdyby to nepodepsal,tak nedostal zadny dalsi material,protoze predchozi nemel splacen.A nasledujici den prodal firmu Montservice. Takze spolecnost Dektrade se domniva,ze na ni byl udelan podvod.

Hanka řekl(a)...

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek. Jen nám není zcela jasné, proč se k podané informaci také nepodepíšete.
Jinak informaci o podání trestního oznámení přímo na osobu pana Rudolfa Chyšky ve smyslu zpronevěry a dále předání podkladů státnímu zástupci k zahájení trestního stíhání máme potvrzenu přímo od pobočky společnosti DEKTRADE v Českých Budějovicích.