čtvrtek 9. července 2009

Garážové stání

Naše garážové stání už má v podstatě co do vzhledu finální podobu. Pokud nepočítám dvířka, která se měla původně dělat na místě, ale udělají se na dílně. Bude to vypadat lépe a budou pevnější. Nosné sloupy, které jsou připevněny do betonových patek, už mají 2 nátěry, tudíž v podstatě finální barvu. Palubky ze stran mají nátěr jeden, takže barva bude ještě malinko jiná.
Jinak partu chlapů, která pracovala na garážovém stání, musíme moc pochválit. Dalo se s nimi rozumně domluvit a navrhli nám nejlepší možné řešení pro vlez na půdičku, kterám nám tu zakrytím palubkami vznikla. Trvali jsme na vlezu na půdičku ze zahrady (hlavně kvůli umístění boxu na auto, který je poněkud objemný a bude s ním směrem vzhůru poněkud těžší manipulace), takže to byl vzhledem k výšce půdičky docela oříšek. Dvířka by měla dorazit cca za 2 týdny.
O víkendu jsme si na půdičku vylezli a bude tam místa docela dost. Jen si tam člověk připadá trochu jako skrčenec:) A co se týká uklízení, vyklízení a přerovnání věcí v budoucnu, tak to bude potom asi na celkovou masáž zad:)
Jinak chlapům patří ještě jeden dík. A to za přebroušení asi 4 OSB desek, které tvoří podlahu půdičky a tudíž i venkovní strop. Zvenku prozatím nepřijde podbití palubkami (až na ně někdy zbydou nějaké peníze), takže budeme koukat přímo na OSB desky. Vzhledem k tomu, že právě asi 4 desky byly dost zaprášené a měly výrazně jinou barvu než desky ostatní, nechtěla jsem se smířit s tím, že na tyhle desky budeme koukat třeba 10 let. Vyměnit desky nešlo, protože jsou na pero a drážku a bylo by nutné rozebrat celou plochu. A navíc je nebylo za co vyměnit:) Takže přišlo na řadu přebroušení. OSB desky a trámy přijdou ještě také natřít, takže by to mělo vypadat dobře.
A teď fotky ............


Pohled ze zahrady.


Pohled ze zahrady.


Pohled ze silnice.


Pohled ze silnice.

Žádné komentáře: