čtvrtek 9. července 2009

Zahradní domeček

O víkendu jsme rovněž "debordelizovali" náš zahradní domeček:)
Domeček jsme vysáli, vytřeli a dostal novou podlahu. Teda podlaha zůstala, ale na ni přišlo lino. Co se týká proudění vzduchu, tak to nebude moc ideální, ale co se týká udržby, tak je to super.
Vzhledem k tomu, že jsme sekali trávu a navíc několikrát pršelo, už jsme lino rovnou otestovali. Bahno z dětských holinek a psích tlapek se odstraňuje v podstatě samo:)
Lino jsme koupili ve zbytkách. Byl to docela oříšek dát to dohromady, protože domeček je 3 na 3 m, takže chvíli trvalo než jsme našli 2 příhodné role zbytkového lina. Původní záměr, že najdeme ve zbytkách jednu roli bohužel nevyšel:) Hledání jsme měli zpestřené o řvoucího staršího synka, který se v autě cestou z Louňovic špatně vyspal. Náš druhý synek vehementně prověřoval terén prodejny, takže neustále odmotával role, které byly zavěšené v dosahu jeho ručiček. Fakt pohodička:)
Tak, a to je všechno, protože okna stále nejsou, takže se uvnitř baráčku nepracuje:( Okna by měla být na začátku příštího týdne a pak přijdou i pilní mravenečkové:)

A 2 fotky ..........


Žádné komentáře: