neděle 20. června 2010

Zkroucené palubky a škvíra pro hmyz u půdičky nad garážovým stáním

A další reklamace z naší strany:
a) zkroucené pohledové palubky nad garážovým stáním
b) škvíra u dvířek na půdičku nad garážovým stáním, kterou nám dovnitř bohužel zalétávají sršně.
Oba body jsou písemně nahlášeny Mont Servisu. U bodu dva jsem zdůraznila, že je to nebezpečné hlavně kvůli našich dvěma prckům. Vzhledem k tomu, že nikdo nedorazil, ani tohle se zatím nijak neřeší. Nicméně manžel na půdičku vlezl (několikrát musel dolů, protože byl na něj nálet dost velký potvory, myslíme, že podle velikosti to bude matka, co tam buduje hnízdo ...... a to bylo už po 21 hod) a našel tam přesno to, čeho jsme se báli. Ne jedno, ale hned dvě hnízda sršánů:( Naštěstí obě celkem malé a hlavně zatím prázdné. Takže jsme je shodili a škvíru u dvířek se snažili alespoň provizorně zacpat igelitem, aby nemohlo nic dovnitř.
Tahle půdička v podání Mont Servisu nám bude pít krev ještě asi dlouho:) Když už jsme rozdýchali to, že je určena k plazení pro indiány místo alespoň ke skrčené chůzi normálního člověka (a to jenom proto, že se firma tak dlouho domlouvala se svým projektantem, až se to prostě nějak namontovalo), tak se budou kroutit palubky a uvnitř místo skladování věcí bude bydlet hmyz:)
Mimochodem stejný problém s hmyzem (a dokonce i malým ptactvem) je i u stále nezačíštěných štítů. Podle pana Chyšky mladšího prý práce na cca 2 hodiny .... vtipné:(



Zkroucené palubky .........







Dvířka u půdičky..........

Žádné komentáře: