neděle 7. února 2010

Borůvka aktuálně

Tak nejaktuálnější zpráva z Borůvky není bohužel vůbec pozitivní:(
Od včerejšího večera řešíme problém s proudovým chráničem k podlahovému topení. Chránič vydrží nahozený cca 15-30 minut a pak pokaždé spadne. Nejprve jsme chtěli kontaktovat Montservis ihned ráno poté, co jsme zjistili, že je v baráčku zima a chránič opět spadl (manžel nahazoval i 3x v noci). Pak jsme se ale rozhodli, že zkusíme nejdřív sami lokalizovat místnost, kde problém vzniká. Přesunuli jsme se do přízemí a zatopili v kamnech:)
Vylučovací metodou jsme nakonec problematickou místnost našli a musím bohužel konstatovat, že se jedná o pokoj kluků. Topení v tomto pokoji je rozděleno na dva samostatné okruhy topných kabelů, je uděláno "přemostění" a oba okruhy jedou na jeden termostat.
Vzhledem k venkovním teplotám a skutečnosti, že jde o pokojíček kluků, se musí tato reklamace řešit ihned. Jističe pro pokojíček jsou shozené, aby jelo topení pro ostatní místnosti, takže tomu samozřejmě odpovídá i teplota v pokojíčku. Teď už je tam pouhých 18 stupňů, což je možná ještě tak optimální teplota pro spaní, nikoliv na hraní dětí. A teplota samozřejmě bude klesat:(
Je víkend, takže pana Chyšku mladšího se nám prozatím na mobilu nepodařilo zastihnout. Poslali jsme sms, takže teď čekáme, až se ozve zpátky. Dáme vědět, až bude něco nového. Tak držte palce, ať je problém třeba jen s termostatem a ne někde v podlaze.

Žádné komentáře: